Produkter
Fri for kviser, sunn og vakker


For over 20 år siden revolusjonerte dr Katie Rodan og dr Kathy Fields området for behandling av kviser med sitt Proactiv trestegssystem. Siden det har Proactiv fortsatt å være nærmest et ikonisk produkt som blir brukt av menn, kvinner og tenåringer verden over. Produktserien har vunnet 28 bransjepriser i kategoriene helse og skjønnhet.

Nå presenteres den nye generasjonen av behandling av kviser: Proactiv+

Proactiv+ er et 3-trinnsssystem basert på en helt ny formel. For hver forbedring som er gjort i forhold til effektiviteten i Proactiv+, har man også lagt til essensielle hudpleieingredienser. Dette gjør Proactiv+ mer effektiv og samtidig mer pleiende.

Som del av Proactiv+ forbedring er produktserien utrustet med Smart Target™ Technology, som øker salisylsyrens opptaksevne med 50 prosent i porene, der kvisene dannes. Dette gjennombruddet hjelper ikke bare til å drepe bakteriene i kilden, det forhindrer også nye utbrudd fra å oppstå.

Som om dette ikke var nok, er en kvisefri hud bare begynnelsen når du bruker Proacitv+. Systemet er også beriket med et flertall hudpleieprodukter som gjør at:

  • Huden ser glattere og jevnere ut
  • Porene virker mindre
  • Mørke flekker får en lysere tone
  • Rødhet og irritasjon i huden reduseres
  • Huden blir gjenfuktet

Proactiv gjør deg fri for kviser, sunn og vakker i 3 enkle trinn.